Beslag vervangen, breken, uitboren of freezen

Een Maslocks monteur vervangt uw beslag direct indien nodig/ gewenst. Ook beschikken wij over de mogelijkheid om het beslag te breken, het beslag uit te boren of het beslag in te freezen.

Misschien bent u uw sleutels verloren of heeft een persoon uw sleutel(s) waarvan u liever niet meer heeft dat hij of zij uw woning kan betreden. Dan is het uitermate noodzakelijk om uw beslag te laten vervangen. Veiligheid gaat immers voor alles. Om een beslag correct te vervangen is secuur te werk gaan een pre. Ook om dieven etc. het niet makkelijk te maken adviseren wij dit altijd door een expert uit te laten voeren & u te laten adviseren wat de meest veilige mogelijkheden zijn. Naast het vervangen van een beslag beschikken wij over de juiste technieken om een beslag te kunnen breken, uitboren of freezen. Zodat u snel weer toegang heeft tot uw woning of ander object.

Maslocks maakt uitsluitend gebruik van gecertificeerde sloten met het politiekeurmerk Veilig Wonen®. 

wilt u een ander soort slot laten vervangen?

Wij hebben een ruime kennis & het juiste gereedschap in huis om alle soorten sloten te kunnen behandelen. Bij Maslocks kunt u van tevoren een afspraak inplannen om meerdere (onderhouds)werkzaamheden te verrichtten. Of u kunt direct contact opnemen met een beschikbare monteur in geval van nood. Mocht u bijvoorbeeld uw huissleutel zijn vergeten.

Snel & veilig uw eigen woning weer in!

Met behulp van een Maslocks monteur.

Wij houden van een persoonlijke aanpak & zullen altijd met u meedenken in uw huidige situatie. Indien u contact met ons opneemt zullen wij de beste oplossing samen met u doornemen. Wij zullen eerste de mogelijkheden & de prijsindicatie bespreken. Het tarief wat gehanteerd wordt is afhankelijk van het tijdstip. Klik hier om direct naar ons tarievenoverzicht te gaan.

Na het aannemen van een opdracht zal vervolgens een Maslocks monteur binnen 60 minuten arriveren op de afgesproken locatie. Door onze snelle service & goede bereikbaarheid van onze monteurs zorgen onze specialisten voor de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding. Tevredenheid & vakmanschap staat bij Maslocks voorop. 

Maslocks opens doors.