Cilinder vervangen trekken, frezen & breken

Een cilinder is de basis van de deurbeveiliging.

Wij komen cilinders tegen in alle soorten, vormen & maten. Per merk is de kwaliteit van een cilinder afhankelijk. Tegenwoordig zijn de kwaliteitseisen waaraan aan cilinder moet voldoen erg hoog. Uiteraard komt dit door het toenemen van inbraken. De sterkste cilinders kunnen nog door Maslocks worden geopend, hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij hebben hier meerdere technieken voor onder de knie. Ook bieden wij de service om direct een nieuw cilinder terug te plaatsen. Uiteraard met een SKG keurmerk.

Maslocks maakt uitsluitend gebruik van gecertificeerde sloten met het politiekeurmerk Veilig Wonen®.     

Snel & veilig uw eigen woning weer in!

Met behulp van een Maslocks monteur.

Wij houden van een persoonlijke aanpak & zullen altijd met u meedenken in uw huidige situatie. Indien u contact met ons opneemt zullen wij de beste oplossing samen met u doornemen. Wij zullen eerste de mogelijkheden & de prijsindicatie bespreken. Het tarief wat gehanteerd wordt is afhankelijk van het tijdstip. Klik hier om direct naar ons tarievenoverzicht te gaan.

Na het aannemen van een opdracht zal vervolgens een Maslocks monteur binnen 60 minuten arriveren op de afgesproken locatie. Door onze snelle service & goede bereikbaarheid van onze monteurs zorgen onze specialisten voor de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding. Tevredenheid & vakmanschap staat bij Maslocks voorop.

Maslocks opens doors.