Flipperen

”Maslocks opent uw deur”

Een van onze specialiteiten is flipperen. Een Maslocks monteur kan met behulp van flipper kaarten uw voordeur moeiteloos openmaken zonder enige schade. Binnen een mum van tijd zult u uw eigen woning weer kunnen betreden.

Flipperen zal niet altijd mogelijk zijn. Indien u zoals aanbevolen uw deur op slot heeft gedraaid kunnen wij de flipper techniek niet toepassen. De monteur zal een zwaardere techniek moet gebruiken met meer kans op schade aan de deur. Daar gelet dat er altijd zo schade vrij mogelijk gewerkt wordt.  Bespreek vooraf (telefonisch) met een monteur de juiste mogelijkheid voor uw situatie.

maslocks opens doors

Wij begrijpen het als geen ander hoe vervelend het is als uw sleutel binnen ligt en dat u buiten gesloten staat. Nog erger, misschien wel in de kou?! Daarom staan wij dag & nacht voor uw klaar. 24/7 is er een monteur voor u beschikbaar in de aangegeven regio’s. 

Meer Maslocks services o.a.:

extra beveiliging tegen FLIPPER AANVALLEN VAN INBREKERS

Als Slotenmaker vinden wij het belangrijk om tips te delen om het u thuis zo veilig mogelijk te maken.

– Bescherm uw deur extra met een voordeur beveiliger.

– Draai altijd uw deur op slot!

Het is te allen tijde raadzaam uw voordeur op te slot te draaien. Oók als u bijvoorbeeld maar voor een korte tijd weg bent voor een boodschap of om de kinderen van school te halen. Daarnaast kunt u een zogenaamde ”voordeur beveiliger” kopen bij de plaatselijke bouwmarkt.