Meerpunt-

sluiting openboren of infreezen

Voor de beste garantie van uw veiligheid adviseren wij om uw sloten op een professionele manier te laten monteren door een sloten specialist. Bij Maslocks slotenmakers service werken wij uitsluitend met gecertificeerde sloten voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen®.  Door het bevestigen van een meerpuntsluiting zorgt u dat er meerdere punten uw deur vergrendelen. Zodat het openbreken zal worden vermoeilijkt. Tevens is het ook sterk afhankelijk van de kwaliteit van het slot & de vakkundige manier van plaatsen. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een meerpuntssluiting? Of moet uw meerpuntssluiting worden opengeboord of ingefreezed? Dan staat Maslocs voor u klaar!

kom meer te weten over andere maslocks services

cilinder trekken, freezen of breken

Een cilinder trekken kan veelal schadevrij. Lees hier meer over deze service.

beslag vervangen

Bijvoorbeeld omdat iemand anders in het bezit is van uw sleutels lees hier meer over deze service.

autodeur openen

Autodeuren openen kunnen wij onder beperkte voorwaarden/ omstandigheden. Lees hier meer over deze service.

Op Maslocks kunt u vertrouwen, dag & nacht.

Onze prijzen zijn scherp & low budget. Kijk voor het volledige tarievenoverzicht op onze pagina. Ook voor mensen met een kleine beurs bieden wij de optimale service. De monteurs van Maslocks staan 24 uur per dag voor u klaar in de aangegeven werkgebieden. Geen enkel slot is te ingewikkeld voor ons.

 

Denkt u dat boren niet nodig is?

Op verschillende manieren kan een Maslocks monteur uw deur schadevrij openen. Klik op de knop hieronder om meer mogelijkheden te ontdekken waarin wij gespecialiseerd zijn.